'Εγινε μανούλα η Σταματίνα!


Δυο πανευτυχείς γονείς είναι από σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, αφού τη Μ. Τετάρτη λίγο μετά τις 12, ήρθε στον κόσμο η «πριγκίπισσά» τους!

Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο "Μητέρα" και η κορούλα της, η οποία ζυγίζει 2.700g, φαίνεται ότι βιαζόταν να γνωρίσει τους γονείς της και αποφάσισε να γεννηθεί λίγες ημέρες, πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού!

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, για τη Σταματίνα είχε ξημερώσει η φετινή Πρωτομαγιά, ως μια συνηθισμένη ημέρα, που θα την έβρισκε να παρουσιάζει την εκπομπή της "FThisTV" στον ANT1. Έτσι, γύρω στις 10.30 το πρωί, λίγη ώρα προτού "βγει στον αέρα" και ενώ βρισκόταν στο μακιγιάζ του καναλιού, αισθάνθηκε να της σπάνε τα νερά.

Ψύχραιμη, όπως πάντα, κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα της κόρης της να έρθει στον κόσμο, ειδοποίησε να μεταφερθεί στο μαιευτήριο. Μάλιστα, ενώ περίμενε τη διακομιδή της, συνομίλησε μέσω SMS με τη φίλη της και κουμπάρα της Μαρία Φραγκάκη, μέσω του οποίου την ειδοποίησε ότι μάλλον γεννάει! Άλλωστε, οι δυο φίλες είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν σήμερα, ώστε η νονά Σταματίνα να δει τον μικρό Νικόλα, γιο της Μαρίας, τον οποίο έχει βαφτίσει, και να του δώσει την λαμπάδα του και τα πασχαλινά δωράκια του!

Αμέσως στο μαιευτήριο έσπευσε ο άντρας της, Θέμης Σοφός, τα αγαπημένα της πρόσωπα και η Λίτσα Πατέρα!

Να τους ευχηθούμε να είναι η κόρη τους γερή και τυχερή!